Fülesbagoly

Pekingben egy kínai zongoraművésszel zúzott a Metallica

2017. január 19. - matesas

A zongora és a trash-metal jól megfér egymással? Az alábbi képsorok tanúsága szerint igen. Szerdán Pekingben lépett fel a Metallica, a zenekarhoz csatlakozott egy kínai zongoraművész, a kultikus One-t adták elő közösen.

metallica-lang-lang.jpg

Ezerrel dübörög a Metallica új lemezét bemutató „WorldWired” turné, a legendás együttes szerdán Pekingben adott koncertet. Lars Ulrichék értik a dörgést, a kínai közönség lelkesedését egy, az országban népszerű zongoraművész, bizonyos Lang Lang vendégszereplésével korbácsolták még nagyobbra, és bizony nem is lehetett panasz az atmoszférára. A One című számot frenetikus buzdítás kísérte, meglehetősen érdekesen hangzott a zúzós részt felvezető zongorabetét, meg is mutatjuk tüstént - két részben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2212138435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása