Fülesbagoly

Márciusban jön az új Hiperkarma lemez

2016. december 22. - matesas

A Hiperkarma gőzerővel dolgozik az új lemezen, Bérczesi Robiék már azt is bejelentették, hogy az albumra márciusig kell várni. Az eddigi ízelítők alapján erős a gyanúnk, hogy a Karma egy igen erős anyaggal rukkol elő.

berczesi_robi.jpg

„Kész vagyunk a Hiperkarma negyedik albumának felvételeivel. Januártól mixing, márciusban megjelenés.” A zenekar hivatalos Facebook-oldalán jelent meg e két biztató mondat, Bérczesi Robi pedig három, a Hiperkarma jelét formázó mézeskaláccsal kívánt kellemes ünnepeket a rajongóknak.

A Fülebagoly kíváncsian várja a lemezt, az eddig ismert két dal maximális megelégedésünkre szolgál, hiszen a Délibáb és a Szóbaszó is ízíg-vérig karmás dal, mégpedig a legjobb fajtából való. Az együttes tehát az ünnepek után nem lustálkodhat sokat, februárban adják az újév első koncertjét, 18-án és másnap is fellépnek az Akváriumban. Robi közben a Biorobottal sem tétlenkedik, december 29-én, szintén az Akváriumban tartják évzáró bulijukat.

Az új Hiperkarma lemez eddig ismert dalai:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9612068311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása