Fülesbagoly

A Babymetallal zúzott a Red Hot Chili Peppers dobosa

2016. december 20. - matesas

Ezzel az arcfestéssel és ruhával csöppet sem lógott ki a japán lánycsapatból Chad Smith. A Red Hot Chili Peppers dobosa a Babymetal alkalmi tagjaként Judas Priest klasszikusokat adott elő. Lássuk, miképp lesz a fából vaskarika.

babymetal-chad.png

A japán Babymetal a Red Hot Chili Peppers elő-zenekaraként szerepelt a londoni O2 arénában, és úgy tűnik, hogy a két, egyébként teljesen különböző felfogást képviselő csapat között jó kapcsolat alakulhatott ki. Chad Smith dobos két szám és egy születésnapi köszöntés erejéig jelent meg a színpadon, az alkalmi társulás eljátszotta a Judas Priest két klasszikusát, a Painkillert és a Breaking the Lawt.

Chad Smith utána bebizonyította, mennyire figyelmes fickó. Egy tortával lepte meg a 19. születésnapját ünneplő énekesnőt, Su-metalt, miközben a közönség azt skandálta: Happy Birthday! Íme, a szülinapi produkció:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2012062711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása