Fülesbagoly

Még idén kijön az új Nine Inch Nails lemez?

2016. december 14. - matesas

Sejtelmes hangulatában van Trent Reznor, a NIN frontembere egy interjúban elhintette, hogy akár még idén megjelenhet az új NIN-lemez. Reznornak kapkodnia kell magát, alig maradt néhány hét az esztendőből.

trentreznor.jpg

Trent Reznor tavaly a Twitteren jelentette be, hogy idén jön az új NIN-album. A legutolsó lemez három éve jelent meg, az industrial metal banda rajongói már ki vannak éhezve egy kis friss csemegére. Nos, a Rolling Stone magazin szembesítette a zenészt tavalyi ígéretével, rákérdeztek, hogy mi a helyzet az új anyaggal. Reznor egészen pontosan az alábbi mondatokat twittelte: Új NIN jön 2016-ban, és más anyag is. Most a Rolling Stonenak így reagált:

– Ezek a szavak hagyták el a számat? Ó, igen, december van, nem igaz? Csak várjatok, és meglátjátok mi fog történni - mondta Reznor.

Egy kérdésünk maradt: ezt vehetjük egy igennek?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7712047641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fénycsepp 2016.12.16. 22:35:47

Szinte hihetetlen,hogy a képen levő pasas azt énekelte 20 eve, hogy I wanna fuck you like an animal...ha Beyoncé lenne, eltuntetne ezt a fotot a netrol :D
süti beállítások módosítása