Fülesbagoly

Fotózkodjon drogtól kiütött rocksztárokkal!

2016. december 08. - matesas

Ha a rocksztárok belecsapnak a lecsóba, akkor kő kövön nem marad. Ezúttal Sebastian Bach, a Skid Row egykor frontembere mesélt egy görbe estéről, amelynek végén őt és Duff McKagant is kellemetlen helyzetbe hozta Lars Ulrich, a Metallica dobosa.

sebastian-bach-lars-ulrich-duff-mckagan.jpg

A rocksztárok egyik kedvenc mulatóhelyén, a legendás Rainbow bárban gyűlt egybe a díszes társaság. A triót Sebastian Bach, Lars Ulrich és a Guns ’N Roses bőgőse, Duff McKagan alkotta, az este végére azonban Ulrich maradt talpon. Bach elmondása szerint rengeteget ivott Duffal, de mindez nem volt elég, kipróbáltak egy misztikus, általa korábban csak hallomásból ismert kábítószert, a Quaaludest. Bach szerint ez a drogféle a 70-es évek partivilágában volt igazán népszerű, ám miután ő és Duff lenyelte a tablettát, kellemetlen élmények sokasága következett. A szertől teljesen lelassultak, beszélni sem igen bírtak, és képtelenek voltak bárminemű ellenkezésre a külvilágból jövő ingerekkel szemben.

Egy idő után egymásra borulva elaludtak, ekkor lépett akcióba Lars Ulrich. A dobos előbb táncolt körülöttük, majd hangosan az asztalhoz szólította a bárban mulató vendégeket és mint valami mutatványos, pénzt csinált lereccsent barátaiból. Öt dollárért bárki fotózkodhatott a szétcsúszott, mozgásképtelen párossal, akadt is jelentkező szép számmal. Bach hozzátette: azóta sosem próbálkozott újra a Quaaludes-szel, és semmi pénzért nem szedne többet ilyen tablettát.

A trió a színpadon is jól kijött egymással:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr912032969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása