Fülesbagoly

Ötvenhét országban tarolt a Metallica

2016. november 28. - matesas

A világ jelentős részét letarolta a Metallica új lemeze, a Hardwired … To Self-Destruct. Az album 57 országban debütált az első helyen az eladási listákon. James Hetfield ki is jelentette: nem várnak újabb nyolc évet egy másik lemez elkészítésével.

metallica.jpeg

Végtelennek tűnhetett az elmúlt nyolc év a Metallica rajongói számára, pontosan ennyi idő telt el a Death Magnetic és a Hardwired … To Self-Destruct megjelenése között. Az új album hatalmas siker, és James Hetfield is úgy érzi, többbé nem szabad ilyen sok ideig váratni a közönséget.

– Az biztos, hogy a következő két év főként turnézással telik majd, és az is igaz, hogy nem látok a jövőbe, de szeretnék új zenét csinálni és hamarabb, mint nyolc év múlva. Hatalmas öröm hallani az új zenét és másoknak is megmutatni azt. Nem akarok sokáig várni - tette hozzá Hetfield.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr912006848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása