Fülesbagoly

Beteg dalt írt a börtönben a Lostprophets pedofil énekese

2016. november 23. - matesas

Harmincöt év börtönre ítélték 2013-ban Ian Watkinst, a Lostprophets zenekar pedofil frontemberét. Furcsa módon az énekes Twitter-fiókja aktivizálódott, és egy dalrészlet is felkerült rá, amelyet lehet, hogy Watkins készített.

watkins.jpg

Watkinst 2012-ben vették őrizetbe, végül gyermekek molesztálásáért és egy 1 éves csecsemő megerőszakolásáért ítélték el. A férfit elvileg teljesen elzárják az internetezés lehetőségétől, így roppant furcsa, hogy Watkins Twitter-fiókja aktivizálódott, és egy új dalrészlet is felkerült rá. Vajon Watkins ki tudja játszani a szabályokat vagy esetleg egy külső kapcsolata használja a Twitter-oldalt? Ezt egyelőre nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy a felrakott dalrészlet meglehetősen beteges, némi zenei kíséret mellé egy nő hang ismételget három szót. Bármire is készül Watkins, korábbi zenésztársaira már nem számíthat, a Lostprophets tagjai kifejezték, hogy mélységesen megvetik Watkinst és soha többé nem akarják látni se.

Lostprophets - Wake Up:

A börtönben írt dalrészlet itt hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7811993276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása