Fülesbagoly

Magával és barátnőjével is végzett az agyontetovált rocker

2016. november 21. - matesas

Megölte 20 éves barátnőjét, majd magával is végzett Bronson Ellery, aki rövid zenei pályafutása során Solitary Son néven adott ki pocsék metal-szerzeményeket és még rosszabb videókat. A haláleset részleteiről a rendőrség nem nyilatkozik.

solitary.jpg

Bronson Ellery két éve jelentkezett első szerzeményeivel, a srác azonban nem a zenéjével, inkább külső megjelenésével hívta fel magára a figyelmet. Ellery egész testét és arcát is tetoválások borították, egyébként pedig egy motoros banda tagja volt, börtönben is ült erőszakos bűncselekmények miatt. Miután őt és barátnőjét holtan találták, egy rendőrség illetékes csak annyit erősített meg, hogy ismeretlen körülmények között történt a haláleset. Ám a lány édesanyja hamarosan egy Facebook-posztban megírta, hogy gyermekét Ellery gyilkolta meg, mielőtt magával is végzett.

Solitary Son - In Memory Of Us

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7911979122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2016.11.22. 09:47:28

"Ellery egész testét és arcát is tetoválások borították, egyébként pedig egy motoros banda tagja volt, börtönben is ült erőszakos bűncselekmények miatt. "
Szóval igazi alfahím, tehát a barátnője jól választott..;-)))

CyberPunK 2016.11.22. 11:18:25

"Magával és barátnőjével is végzett az agyontetovált rocker"

"Ám a lány édesanyja hamarosan egy Facebook-posztban megírta, hogy gyermekét Ellery gyilkolta meg, mielőtt magával is végzett."

Azért azt tudod, hogy ezért olyan pert akaszthatnának a nyakadba a hozzátartozók, hogy öröm nézni?

Ad Dio 2016.11.22. 13:13:40

Összefoglalom a cikket: a fickó rocker volt, tetovált, motoros - nem csoda hogy megölte a barátnőjét. :-(

Ezeknek az attribútumoknak az Ég egyadta világon SEMMI köze nincs ahhoz, hogy megölt valakit (ha ugyan, mert ez pillanatnyilag pletyka). Fogalmazzunk már úgy, hogy feleslegesen ne éltessünk sztereotípiákat pls...
süti beállítások módosítása