Fülesbagoly

Orbán Tibit gyászolja a magyar zenésztársadalom

2016. november 14. - Bagolyhír

Tragikus hír rázta meg a magyar zenész társadalmat. Elhunyt Orbán Tibi, akit a teljes hazai rockszakma jól ismert, a 35 éves fiatalember zenekarok, klubok, fesztiválok sokaságának végzett háttérmunkát.

tibi.jpg

„Sajnos igaz a hír... Tibi, barátunk és kollégánk, aki az utóbbi években, mindig velünk és mellettünk volt, ma hajnalban, váratlanul és nagyon fiatalon örökre itt hagyott minket. Nem nagyon lehet még,mit írni erről, felfoghatatlan... A legfontosabb ember volt a háttérben és most már örökre az is marad. Tibi, a Szakember. Tibi, a Barát. Tibi.”

A Pál Utcai Fiúk zenekar hivatalos Facebook-oldalán jelentek meg e megrendítő sorok, de nem csak Lecsóék, hanem a teljes magyar könnyűzenei társadalom gyászolja Orbán Tibit. Igazi mindenes volt, roadolt, de volt turnémanager, színpadmester is, gyakorlatilag mindenből kivette a részét, ha szerelméről, a zenéről volt szó. Dolgozott a Fishing on Orfűn, a Zöld Pardonban és a Barba Negra Music Clubban, és még számtalan helyen.

Tibit szerencsére mi is ismertük. Egy végtelenül kedves és segítőkész ember volt, halála teljesen felfoghatatlan.

Tibi, nyugodj békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7311960175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása