Fülesbagoly

System Of A Down: új album az új generációnak

2016. november 10. - matesas

Sokan imádkoztak ezért a pillanatért, s lőn! A modern metal egyik legnagyobb hatású zenekara, a System Of A Down bejelentette, hogy 2017-ben új lemezt jelentet meg. Az örmény fiúk ígérik: nem korábbi albumaikat akarják másolni, friss, új generációt megszólító anyaggal készülnek a visszatérésre.

system_3.jpg

Tizenegy hosszú telt el azóta, hogy SOAD utolsó nagylemeze megjelent, a Hypnotize méltó búcsú volt az eddig öt albumot kiadó zenekartól és most már azt is tudjuk, hogy szerencsénkre nem ez volt Serj Tankianék utolsó dobása. Pedig nagyon úgy tűnt, hogy a System Of A Down beadja a kulcsot, 2006-ban bejelentették feloszlásukat, négy esztendőn keresztül mindenki a saját projektjeivel foglalatoskodott. Aztán 2010-ben a tagok újra szóba álltak egymással, az azt követő évben pedig újraalakultak és turnézni kezdtek. Új lemez kiadása azonban mindeddig szóba se került.

Most megtört a jég, néhány hónapja már olyan fotók jelentek meg az Instagramon, amelyek próbateremben készültek, sejteni lehetett, hogy a srácok újra készülnek valamire. Most John Dolmayan dobos avatott be a részletekbe.

– Hat hónapot töltöttünk a stúdióban, 15 számunk van, amely akár a lemezre is felkerülhet. Nem akarjuk megcsinálni a Toxicity 2-t, csak mert az volt a legsikeresebb lemezünk. A SOAD-rajongók új generációjának is szüksége van valamire, azt szeretnénk, ha mindenki látná, hogy nem ülünk a babérjainkon - tette hozzá a dobos.

A SOAD egyébként jövőre Európában turnézik, június 16-án fellépnek a Novarock fesztiválon is. Alighanem sok magyar rajongó veszi Ausztriába az irányt, a Fülesbagoly pedig csak annyit tehet hozzá mindehhez: már nagyon várjuk, hogy az új lemezbe belehallgathassunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5111948213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása