Fülesbagoly

Karácsonyfadíszbe csomagolt kislemezt jelentet meg a Budapest Voices

2016. november 10. - Bagolyhír

Három számos kislemezt jelentet meg Kislemez címmel a Budapest Voices november 26-án. A névadás oka, hogy a dalok fizikai formában egy mini CD-n jönnek ki, és további különlegesség, hogy a lemezek kézzel készített karácsonyfa-díszekbe lesznek csomagolva. Az EP egyik dala a Könnyű álmot hozzon az éj átirata, melynek klipjében gyerekek kívánságait teljesítette az együttes.

budapest_voices_2016_foto_mat_balazs_2.jpg

Fotó: Máté Balázs

A Budapest Voices egy különleges felhívással lépett a nyilvánosság elé pár hete, miszerint várja gyerekek és szülők kívánságait. Több tucat kérés érkezett, közülük amit lehetett, teljesítettek, és négyet be is mutatnak az új klipjükben. Volt köztük mozdonyvezetés, ragadozó madár röptetése, cirkusz látogatása, hőlégballonozás, lovaglás és cukrászdában torta készítése. A videó a Könnyű álmot hozzon az éj című átdolgozáshoz készült, ami a Budapest Voices november 26-án megjelenő kislemezén kap helyet. Két másik dal is rajta lesz az EP-n: az Emil.RuleZ! Zazie az ágyban átdolgozása, és egy saját szerzemény, az Éld át a csodát! A három számhoz az online boltokban lehet hozzájutni, valamint limitált példányszámban, mindössze 100 darabban kijön fizikai formában is. Ez a kiadvány egy mini CD, ezért a Kislemez címet kapta. A CD-t kézzel készített karácsonyfadíszbe csomagolják, hat színben jelenik meg, ezüst, bordó és négyféle aranyszín árnyalat.

A Kislemez megjelenésének napján, azaz november 26-án közönségtalálkozót tart a Budapest Voices a MOM Kulturális Központ Kupolatermében. A megjelenteknek előadnak három dalt, és mindenkit meghívnak egy teára vagy egy forralt borra. Az eseményen az együttes tagjai adventi koszorút készítenek a rajongókkal.

A Budapest Voices egy karácsonyi nagykoncerttel zárja az évet a MOM Kulturális Központ Színháztermében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7211947569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása