Fülesbagoly

Ozzy: legalizálják a marihuánát!

2016. november 08. - matesas

Ozzy Osbourne sosem a visszafogott életmódjáról volt híres, a „Sötétség Hercege” falta a nőket, és a tudatmódosító szereket sem vetette meg. Most nyíltan kampányol: polgártársait arra bíztatja, szavazzanak a marihuána legalizálására.

ozzy_2.jpg

Ozzy ismét színt vallott, ez pedig nem más, mint a zöld. A 68 éves legenda egy napokban adott interjúban kampányolt a marihuána legalizálása mellett. Az időzítés nem véletlen, hiszen kilenc amerikai államban az elnökválasztással egy napon lehetett voksolni arra, változzanak-e a marihuánával kapcsolatos jogszabályok.

California, Nevada, Arizona, Maine, Massachusetts, Florida, Montana, Arkansas és Észak-Dakota államokban arra lehet szavazni, hogy lehetővé tegyék-e a cannabis rekreációs és orvosi célokra történő felhasználását. Ozzy szerint a fű egyébként sem veszélyes a fogyasztóra.

– Ez csak egy levél. A dohányban több méreg van. A legalizálás jó dolog volna, az emberek szart sem adnának az illegálisan árult szemetekért - summázott Ozzy.

Nos, ezek itt mind csak szavak, de Ozzy és a Black Sabbath már 1971-ben kifejtette a véleményét a zölddel kapcsolatban. Méghozzá egy remek dal formájában: a Sweet Leaf (Édes levél) a marihuána iránti őszinte odaadás himnusza. A szám egy kis köhögéssel indul, aztán következik a szerelmi vallomás. Meg is mutatjuk.

Black Sabbath - Sweet Leaf:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr411943211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása