Fülesbagoly

13 rajz készült a meztelen Iggy Popról

18 karikás galéria!

2016. november 08. - matesas

Nincs pátosz, nincs szépítés, semmi emelkedettség. Iggy Pop meztelenül állt modellt a művészpalántáknak, ők pedig olyannak festették meg a punk-rock élő legendáját, amilyen valójában. Öreg és ráncos - de mi mégis szeretjük.

1ynzept.jpg

A Fülesbagoly márciusban számolt be Iggy Pop újabb extravagáns húzásáról. Iggy teljesen fesztelenül pózolt a New York Academy of Art Class festő palántái előtt. A 68 éves rocker 21 diák előtt dobta magát hanyatt egy asztalon, hogy ők megfessék teste élethű mását.

Az esemény szervezője, Jeremy Deller azt mondta: „A művészet gyakran az  emberi testet vizsgálja. Számomra teljesen érthető, hogy Iggy Pop is tárgya legyen a művészetnek, a testén keresztül a rockzene, és az amerikai kultúra megértéséhez vezet az út. Ez a test sok dolognak a tanúja, érdemes dokumentálni.”

Most pedig eljött a pillanat: 13 rajzot mutatunk a meztelen rockikonról. Nem állítjuk, hogy tinilányok omladoznak majd Iggy kegyeiért, de most nem is ez a cél. Ez itt művészet, ez maga a pőre valóság.

Aki pedig egy kis zenére is vágyik a punk-rock matuzsálemtől, annak itt egy kis hallgatni való Iggy legújabb lemezéről:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6011941931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása