Fülesbagoly

Így szólnak a legnagyobb rock/metal slágerek szimfonikus átiratban

2016. november 07. - matesas

A Metamorphestra egy vadonatúj, 40 tagú szimfonikus zenekar, Los Angeles legjobb zenészei álltak össze, hogy a rock és metal klasszikusait a saját ízlésükre formálják. Az eredmény káprázatos, mindjárt meg is mutatjuk.

metamorphestra-play-tool.jpg

Leesik az ember álla, amikor meghallgatja a 40 kiváló zenész produkcióját, íme a bizonyíték, hogy a zenében az egymástól legtávolabb álló műfajok között is létezik átjárás. A vonósok és fúvósok sokaságát felvonultató Metamorphestra gyűjteménye a The Ship Of Theseus címmel megjelent lemezen hallgatható meg, olyan dalokat szólaltatnak meg, amelyeket már jól ismerünk a rádióból, persze egészen más formában. Hatalmas energiájú, filmzene szerű megközelítés, világszínvonalú stúdiókban rögzítve. A Metamorphestra többek között olyan együttesek szerzeményeit dolgozta át, mint a Tool, a System Of A Down, a Rage Against The Machine, a Radiohead, a Muse, az Aerosmith vagy a Weezer. Néhány dalt most megmutatunk, kezdődjék a rock-hangverseny.

System of a Down -- Chop Suey! (Orchestral Arrangement):

Rage Against The Machine - Killing in the Name (Orchestral Arrangement):

Muse - Hysteria (Orchestral Arrangement):

Tool -- Schism (Orchestral Arrangement):

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7311938605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása