Fülesbagoly

Jövőre kész az új Judas Priest lemez

2016. november 03. - matesas

Egy jó és egy rossz hír a Judas Priest rajongóinak. Kezdjük a rosszal: jövőre nem koncertezik a zenekar. Ám a heavy metal veteránjai 2017-et sem töltik tétlenkedéssel, az élő show helyett a stúdiózásra koncentrálnak, és várhatóan az év közepén dobják piacra új lemezüket.

judas-priest.jpg

Két év múlva ünnepelheti ötvenedik születésnapját minden idők egyik legsikeresebb és legnagyobb hatású heavy metal-zenekara. A Judas Priest több mint 45 millió lemezt adott el hosszú pályafutása során, és bár 2011-ben búcsúturnét jelentettek be, a banda végül a folytatás mellett döntött.

Richie Faulkner gitáros most egy új lemez előkészületeiről nyilatkozott.

– Néhány hónapot már együtt töltöttünk a stúdióban, egyelőre csak demókat rögzítettünk. Januárban azonban újra stúdióba vonulunk és akkor megkezdődhetnek a tényleges felvételek. Ezek alapján azt mondom, hogy valamikor jövő évben meg is jelenhet az új lemez. Mindez azt is jelenti, hogy jövőre nem turnézunk, 2018-ban azonban reményeink szerint ismét útra kelünk - árulta el Faulkner.

A Judas Priest két éve jelentetett meg utoljára lemezt, íme, a teljes Redeemer of Souls album.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8511927077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása