Fülesbagoly

Slash bigámiával vádolja exnejét

2016. november 01. - matesas

Csúnyára sikeredett Slash és exe, Perla Hudson válása. A Guns ’N Roses gitárosa két éve él külön az asszonytól és most Slash egy megdöbbentő nyilatkozattal állt elő, mint mondta ő és Perla sosem voltak házasok. A nő másképp emlékszik.

slash-perla.jpg

Megy a sárdobálás Slash és Perla között, a hírek szerint nem kevesebb, mint 10 millió dollár a tét. Slash nem szeretné, ha ekkora vagyontól szabadítaná meg őt egykori kedvese, a cilinderes gitáros most már ágyúval lődöz exére.

Bár a rockévkönyvek tanúsága szerint Slash és Perla 2001 októberében mondták ki egymásnak a boldogító igent, a zenész szerint sosem voltak házasok. Hogyan lehet ez? Slash szerint Perla 1993-ban feleségül ment egy Carlos Marty nevű fickóhoz, akivel ugyan később beadták a válópert, ám adminisztrációs hiba történt, és Perláék a válásról szóló hivatalos iratokat sosem kapták kézhez. Azaz - szól Slash vádja - Perla tulajdonképpen bigámiát követett el.

Perla szerint a zenésznek kihagy az emlékezete, ha nem emlékszik házasságkötésükre, majd az együtt töltött 13 évre.

– Ez egy megalázó vicc - reagált Perla Slash szavaira.

Mi pedig gyanítjuk: nem ez volt az utolsó ütközet az extravagáns pár háborújában.

Ha pedig válás, akkor itt egy vonatkozó dal a Guns ’N Rosestól:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10011922451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása