Fülesbagoly

Pókcsípésnek hitték a dobos fertőzését

2016. október 25. - matesas

Hiába ikonikus banda a Tool, a végtelennek tűnő csend miatt az együttes egyre inkább a zenei sajtó gúnyolódásának céltáblájává válik. Ezúttal sincsenek jó híreink Maynard James Keenanékról, most épp a dobos egészségéért aggódnak a rajongók.

tool_1.jpg

Tíz év telt el az utolsó Tool nagylemez, a 10,000 Days megjelenése óta, és a zenei újságírók egyre gyakrabban élcelődnek a banda ígérgetésein. Sokan epésen 2040-re datálják az új anyag lehetséges megjelenését, igaz, a zenekar fogadkozik: jövőre érkezik a várva várt mű.

Ezúttal egy csúnya fertőzés okozott riadalmat a Tool rajongóban. Az együttes Sacramentoban, az After Shock fesztiválon lépett fel, és mint kiderült Danny Carey dobos súlyos fájdalmak közepette játszotta végig a koncertet. A történtekről Adam Jones gitáros számolt be az Instagramon. Eszerint egy seb komolyan elfertőződött a dobos lábán, ráadásul az orvosok helytelen diagnózist állítottak fel, azt gondolták, hogy egy mérges pók csíphette meg Careyt. A dobos végig tudta játszani a koncertet, és most már rendben megy a lábadozása. Sajnos van egy olyan gyanúnk: ettől még az új lemez nem készül el hamarabb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9911836747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balfaszcsaszar 2016.10.27. 08:06:23

Az ùj Tool album olyan mint a half-life 3 :-)
süti beállítások módosítása