Fülesbagoly

Neil Young és a Metallica egy színpadon

2016. október 24. - matesas

Egy akusztikus koncerten együtt lépett fel a Metallica és Neil Young, a fantasztikus „páros” két feldolgozás dalt adott elő. A Metallica a fogyatékkal élőket támogató Bridge School iskolát támogató jótékonysági rendezvény szárfellépője volt.

metallicaneilyoung.jpg

Háromnegyed órás akusztikus koncertet adott a Metallica, az est fénypontja az volt, amikor két dal erejéig Neul Young is a színpadra lépett. Előbb a Buffalo Springfield "Mr. Soul" című szerzeményét, majd a Clash “Clampdown” című dalát adták elő közösen. Utóbbi számról James Hetfiel, a Metallica frontembere eképpen nyilatkozott:

– Ez egy olyan dal, amely sosem megy ki a fejemből. Egyszer elkezdtük próbálni és azóta egyszerűen nem hagy nyugodni - mondta Hetfield.

A Metallica egyre aktívabb, idén már több koncertet lenyomtak, november 18-án pedig megjelenik új nagylemezük, a Hardwired… to Self-Destruct.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6011834691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása