Fülesbagoly

Halott rajongójának írt dalt a Lamb of God

2016. október 21. - Bagolyhír
A Lamb of God tagjait mélyen megrázta egy leukémiában szenvedő rajongójuk halála, a zenekar most egy remek dallal emlékezik a srácra. Az új számban az együttes új irányvonalat vett fel.
lamb_of_god_2015_promo.jpg

Csupán egy nappal azután, hogy bejelentették a The Duke című EP megjelenését, ki is adta a Lamb of God a címadó dalt. Az amerikai metalzenekar egy új oldalát mutatja meg a szerzeményben, a szám néhol hard rockosan dallamos, a szám intrója olyan, mintha egy Guns 'N Roses nóta felvezetését hallgatnánk. A dal születésének szomorú előzményeiről Randy Blythe frontember beszélt.
- Összebarátkoztam egy rajongónkkal, a srácot Wayne Fordnak hívták és gyógyíthatatlan leukémiában szenvedett. Gyakran beszélgettem vele, meglepően nyugodtan várta a közelgő halálát, és nagyon nyíltan tudtunk erről beszélni. Sokat tanultam tőle, ez a dal neki szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6511827305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása