Fülesbagoly

Ők a Rock and Roll Hall of Fame 2017-es esélyesei

2016. október 19. - Bagolyhír
A rock halhatatlanjai közé természetesen csak igazi nagyágyúk kerülhetnek, nem meglepő, hogy a 2017-es lista is izmosra sikeredett. A Pearl Jam, a Depeche Mode, a Jane's Addiction és a Bad Brains is jelölt.
halloffame_jpg.jpg

1986 óta íródik a Rock and Roll Hall of Fame története, a rockhírességek csarnokában évente több zenekar is helyet kaphat. A megválasztás legfőbb kitétele, hogy az együttesnek idősebbnek kell lennie 25 évnél. Nos, ez a szabály egyik banda előtt sem képez akadályt, a Pearl Jam debütáló lemeze, a Ten idén negyedszázados, a Jane's Addiction 1988-ban indult el a pályán, a Depeche Mode és a Bad Brains pedig már igazi dinoszauruszoknak számítanak. Mi mást mondhatnánk? Ebből a kvartettből bármelyik zenekarnak bérelt helye lehet a rockhírességek szentélyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6211820095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása