Fülesbagoly

Így jegyzi el kedvesét egy igazi Green Day rajongó

2016. október 17. - Bagolyhír
Igazán emlékezetes módját választotta az eljegyzésnek egy Los Angeles-i fiatalember. A srác a barátnőjével érkezett a Green Day dedikálására, majd ott, azon melegében egy gyűrűt kapott elő a zsebéből.
kepernyofoto_2016-10-17_14_18_14.png

Ez egyszerűen hihetetlen volt, hála istennek, hogy a csaj igent mondott - így kommentálta Billie Joe Armstrong, a Green Day frontembere a szemük láttára lezajlott szokatlan jelenetet. Mert az még egy ilyen sokat látott banda életében sem mindennapi, hogy a dedikálásukra megjelent rajongók menyegzővé nemesítik az eseményt. Márpedig most a Los Angeles-i zeneüzletben pontosan ez történt.
A leleményes fiatalember gyűrűt kapott elő, és naná, hogy sikert aratott. Barátnője igent mondott, nagy volt az öröm, sokáig élnek, míg meg nem halnak, s ki tudja: tán még a lagzit is egy Green Day koncerten ejtik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2911815727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása