Fülesbagoly

Jövőre Prágában és Nickeldorfsban is fellép a System Of A Down

2016. október 13. - matesas

Hivatalosan is bejelentette a System Of A Down, hogy jövőre Európában turnéznak. A koncertdátumok között egy prágai és egy nickelsdorfi fellépés is ismert. Minden bizonnyal sok magyar rajongó ellátogat valamelyik bulira.

system_2.jpg

A sok bizonytalanság mellett végre valami kézzelfogható hír a SOAD háza tájáról. A legendás zenekar nemrég egy fotót tett közzé a Twitteren, a fiúk a próbateremben láthatók, és ezzel persze megindultak a találgatások egy esetleges új album előkészületeiről. Nos, a most bejelentett jövő évi turné valóban nem indokolja, hogy majd egy évvel a kitűzött időpontok előtt a banda próbálni kezdjen, minden bizonnyal többről van szó szimpla összeszokásról.

A frontember, Serj Tankian sem zárta ki egy új anyag létrejöttét. Azt mondta, a zenekar tagjai most sokat kommunikálnak egymással, ugyanakkor nem tudja deklarálni, hogy valóban elkészül-e egy új lemez. Viszont azt is hozzátette, hogy nagyszerű volna valami újdonsággal előrukkolni.

A jövő nyári turnéval kapcsolatban  rögzítjük: Nickelsdorf és Prága a hozzánk legközelebb eső helyszínek, alighanem sok magyar rajongó szánja rá magát az utazásra.

Egy kis kedvcsináló:

Június 1 - HALLENSTADION, ZURICH

Június 2 - ROCK IM PARK, NÜRNBERG

Június 4 - ROCK IM RING, MENDIG

Június 7 - OPEN AIR ZENITH, NANCY

Június 10 - DOWNLOAD FESTIVAL, PÁRIZS

Június 12 - O2 ARENA, PRÁGA

Június 13 - WUHLHEIDE, BERLIN

Június 14 - BARCLAYCARD ARENA, HAMBURG

Június 16, NOVA ROCK, NICKELSDORF

Június 17 - IMPACT FESTIVAL, KRAKKÓ

Június 20 - NIMES FESTIVAL, NIMES

Június 23 - DOWNLOAD FESTIVAL, MADRID

Június 30 - MAIN SQUARE FESTIVAL, ARRAS

Július 2 - TUI ARENA, HANNOVER

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2711802273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása