Fülesbagoly

Oasis: békülne a tesóval Liam Gallagher

2016. október 03. - matesas

Ebben az évtizedben még nem álltak egy színpadon, sőt, a karácsonyi asztalhoz sem ülnek le egymással, ám talán az öcs kezdeményezésére olvadhat a jég a Gallagher-fivérek között.

oasis.jpg

Liam Gallagher, a tetszhalott állapotban leledző, ám a hírek szerint 2017-ben egy turné erejéig újra összeálló Oasis énekese úgy látja: bátyja, Noel gyakorlatilag minden lehetőséget megragadott az elmúlt években, hogy őt sértegesse. Ám Liam mégis a békülés híve lenne, legalábbis a Sunday Times-nak adott interjújában kifejezetten erre célzott.

– Nyilvánvalóan a mama is azt akarná, hogy a család együtt üljön karácsonykor az asztal körül és jókat beszélgessünk. De van egy buta patthelyzet közöttünk. Persze remek lenne, ha újra együtt lehetnénk, mint a normális testvérek. De sem Noel, sem én nem hátrálunk meg - mondta Liam, aki szerint bátyjára a hírnév, a pénz, és a kábítószer együttesen negatív hatást gyakoroltak és mindez nagyban hozzájárult kapcsolatuk megromlásához.

– Bármennyire szeretem is Noelt, ő egyelőre nem hajlandó a változtatásra. Mindazonáltal nem akarom elveszíteni őt. Tudom, hogy nagy művész, meglátjuk, mit hoz a jövő - tette hozzá Liam, aki néhány hete az Oasis esetleges újraalakulásáról is ejtett néhány szót.

– Hiszek benne, hogy az Oasis ismét összejön és az fantasztikus lesz. Ez tényleg csak a rajongókról szól, gyerünk Noel, csináljuk! Egy év turné. A táskám össze van pakolva, én készen állok - üzent testvérének Liam.

Azt azért nem árt hozzátenni, hogy a két Gallagher közül Noel lényegesen sikeresebbnek tűnik új zenekarával, az idei Szigetet is megjárt Noel Gallagher's High Flying Birds-szel. Liam viszont szintén egyengeti saját karrierjét és idén új lemez kiadására készül. Lehet, hogy csak egy kis hírverésre vágyott a kisebbik Gallegher? Majd elválik, a Fülesbagoly mindenesetre egy remek Oasis nótával idézi fel a régi szép időket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9811764179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása