Fülesbagoly

Macedón spagetti westernnel sokkol a Faith No More

2016. szeptember 30. - matesas
Elkészült a Faith No More harmadik videója a tavaly megjelent Sol Invictus albumhoz, ezúttal a rajongók egyik legnagyobb kedvencéhez, a Cone Of Shame-hez készült egy nyugtalanító mozi.
faith-no-more-cone-of-shame-video-1475163705-640x413.jpg

Ha az ember meghallgatja a Cone Of Shame című számot, vizuális segítség nélkül is a western műfaj ugrik be, Ennio Morricone világa ez, várjuk, hogy előtoppanjon a Jó, a Rossz és a Csúf. Nos, a most kiadott videó nem is cáfol rá erre a hangulatra, az ötperces filmet egy tehetséges macedón rendező, Goce Cvetanovski gondjaira bízták, ő pedig remek karaktereket és megfelelően sötét környezetet talált művéhez. A klip egyetlen hátránya, hogy a zenekar tagjai ezúttal sem tűnnek fel benne, ezen kívül azonban aligha lehet fogást találni az alkotáson.
A film tulajdonképpen egy lányszöktetés történetét meséli el, a főszereplő egy idős, szakállas, gonosz tekintetű figura, aki nőt vásárol magának, majd a megszöktetett lányt baltával és pisztollyal szerzi vissza. A fiatal szerető számára csúfos véget ér a kaland...
A Faith No More tagjairól köztudott, hogy rajonganak a moziért, a rendező egyébként Billy Gould basszusgitáros ismerőse, korábban is dolgoztak együtt. A Faith No More rajongói számára fontos hír, hogy Mike Patton énekes egy néhány héttel ezelőtti interjúban egy új lemez lehetőségéről beszélt. Úgy fogalmazott, hogy a Sol Invictus megírása után maradt néhány olyan anyaguk, amelyeket nem akarnak elvetni, hanem felhasználják egy következő albumhoz. Úgy legyen!
Faith No More - Cone Of Shame:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4911754193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása