Fülesbagoly

Nu metal mennyország: itt van a Korn és Corey Taylor közös száma

2016. szeptember 29. - matesas

Már hónapokkal korábban beharangozták és most végre itt van! Minden nu metal rajongó álma teljesült, a Korn és a Slipknot énekese, Corey Taylor közös dallal rukkolt elő.

korn-corey.jpg

Október 21-én jelenik meg a Korn új lemeze, a The Serenity Of Suffering. Az albumról eddig két dalt ismerhetünk, a „Rotting In Vain” és az „Insane” is húzós darab, és a banda most előhúzta a pakliból a dzsókert is, hiszen Corey Taylor bevonása minden rajongó várakozását az egekbe tornászta.

És íme, a dal megjelent, és istenemre mondom: én még sosem vártam ennyire új Korn-lemezt. Az „A Different World” című nóta sem okoz csalódást, a vastag gitárriffekre Jonathan Davis slágeres dallamokat énekel, Corey pedig előbb csak egy rekedt üvöltéssel, majd a következő refrénnél már szintén énekkel jelzi jelenlétét. Akárcsak az első két ismert szám, ez is remekül sikerült, azt hiszem, hogy The Serenity Of Suffering az év egyik legnagyobb durranása lesz.

Jonathan Davis a dal keletkezéséről ezt mondta:

– Már mindenkivel dolgoztam együtt, akit fontosnak tartottam, Corey eddig kimaradt, most viszont a legjobb időpontban találkoztunk. Egyébként régóta barátok vagyunk, régi a kapcsolatunk, ő egy jó srác és egy nagyszerű énekes - tette hozzá Davis.

Korn - Corey Taylor: A Different World

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9011752165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása