Fülesbagoly

Leszarozta Rob Zombie-t a horror veteránja

2016. szeptember 27. - matesas

John Carpenter, a legendás horrorfilm rendező, a Halloween atyja keményen beszólt Rob Zombie-nak. Carpenter egyszerűen egy „darab szarnak” titulálta a metalzenészt, aki 2007-ben rendezőként átdolgozta a Halloween-t.

rob-zombie-john-carpenter.jpgRob Zombie és John Carpenter

Diákoknak tartott előadást John Carpenter, a beszélgetésen természetesen szóba került ikonikus filmje, a Halloween is. A klasszikus film remake-je 2007-ben, azt Rob Zombie rendezte és Carpenter nem csak a filmről, hanem alkotójáról is igen rossz véleménnyel van.

– Hazudott rólam. Azt mondta rólam, hogy nagyon hidegen viselkedtem vele, amikor elmondta nekem, hogy meg fogja csinálni a Halloween feldolgozását. De mindez nagyon távol áll a valóságtól. Én ugyanis azt mondtam neki: „Ember, csináld meg a mozidat. Ne aggódj miattam.” Nem tudom, hogy ez a darab szar miért hazudozik rólam, semmi oka nincs rá - morgolódott Carpenter, majd a Halloween 2007-es verziójáról is elmondta a véleményét.

– Elveszett minden misztikum a történetből, túl sokat magyaráznak benne Michael Myers-ről. Egyáltalán nem érdekel. A figura szinte természetfeletti és túl nagy, ez így nem normális - vélekedett a veterán rendező.

Rob Zombie - akinek zenész pályafutása talán jelentősebbnek tekinthető, mint rendezői „életműve” - eddig nem reagált az öreg mester szavaira.

Rob Zombie rajongóinak vigasztalásul:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1711747377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása