Fülesbagoly

A FIFA 17-hez írt dalt a Kasabian

2016. szeptember 27. - matesas

Nem csak a zenét, de a focit is szeretik a Kasabian tagjai, a leicesteri srácok most egy új dallal jelentkeztek, amelyet a FIFA 17 nevű videójátékhoz írtak. A szám a hírek szerint nem szerepel majd a jövőre megjelenő új lemezen.

kasabian.jpg

Két éve nem hallottunk új Kasabian dalt, most itt van a Comeback Kid című szám, amely egy dallamos, gitárcentrikus szerzemény. Az EA Sports népszerű videójátékához, a FIFA 17-hez készült, a Kasabian tagjai bevallottan nagy focirajongók és idén minden okuk megvolt az ünneplésre, hiszen szülővárosuk, Leicester futballcsapata történelmi győzelmet aratott a Premier League-ben.

A banda jövőre új nagylemezt ad ki, az anyagról a srácok azt mondták, hogy a kísérletezés után ezúttal visszatérnek a gitárcentrikus gyökerekhez. A gitáros, Serge Pizzorno azt is elárulta, hogy a közelgő lemezre nagy hatással volt a Beatles zenéje. Kíváncsian várjuk a jövőre megjelenő albumot.

Kasabian - Comeback Kid:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1311746881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása