Fülesbagoly

Max Cavaleraval erősít a Body Count

2016. szeptember 22. - matesas

Jövőre jön az új Body Count lemez és semmi kétség: Ice-T és bandája ezúttal sem elsőrandis albumban gondolkodik. Ice-T most bejelentette, hogy egy szám erejéig Max Cavalera is csatlakozik hozzájuk, indulhat a betonozás.

max-cavalera-ice-t.png

A Fülesbagoly júniusban már beszámolt róla, hogy 2017-ben érkezik az új Body Count lemez, az anyag a nem túl kedves Bloodlust (Vérszomj) címet viseli. A banda nyár elején egy próbán készült felvételt posztolt, ezen egy Slayer-feldolgozást, a Raining Blood-ot nyomják, most pedig Ice-T írt egy üzenetet a Twitterre, eszerint az „All Love Is Lost” című dalban a Soulfly legendás frontembere, Max Cavalera fog vokálozni. Kétség sem férhet hozzá, hogy egy kőkemény Body Count albumot várhatunk, a kiadás időpontja egyelőre nem ismert, a fiúk még nagyban stúdióznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4211735127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása