Fülesbagoly

Szülinapos meglepetés a Temple of the Dog-tól

2016. szeptember 20. - matesas

A grunge műfaj egyik legfurcsább szüleménye a tiszavirág életű Temple of the Dog zenekar volt, amely a Pearl Jam és a Soundgarden közös történelmének metszéspontjának tekinthető. Egyetlen nagylemezük 25. szülinapját méltó módon ünneplik a fiúk.

temple.png

A Temple of the Dog leginkább arról híres, hogy a zenekarban együtt énekelt Eddie Vedder (Pearl Jam) és Chris Cornell (Soundgarden). Feloszlásuk előtt egyetlen nagylemezt készítettek, a zenekar nevével azonos című album legnépszerűbb dala, a Hunger Strike máig a grunge egyik szimbolikus szerzeménye.

A Temple of the Dog most kiadja a lemez újrakevert változatát, amelyre kiadatlan szerzemények, demók is felkerülnek. A kiadvány négy lemezt tartalmaz, a csomagban DVD-n és Blu-Ray-en videók is helyet kapnak. Most egy korábban kiadatlan dalt mutatunk a lemezről, íme:

Temple of the Dog - Angel of Fire

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5511730615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása