Fülesbagoly

Iggy Pop nyomta 2016 legjobb koncertjét?

2016. szeptember 15. - matesas

Iggy Pop igazi szupercsapattal koncertezett májusban a londoni Royal Albert Hall-ban, több brit sajtóorgánum már előre odaítélte a produkciónak a 2016 legjobb show-ja címet. Hamarosan a 22 számos előadást DVD-n is kiadják.

iggy.jpg

Iggy Pop egy igazi szupercsapattal koncertezett Londonban, Josh Homme, Dean Fertita és Troy Van Leeuwen a Queens of the Stone Age-től, Matt Helders az Arctic Monkeys-tól csatlakozott hozzá. A koncert anyaga főként a márciusban megjelent Post Pop Depression album dalaira épült, de régebbi klasszikusokat és egy David Bowie szerzeményt is elnyomtak. A koncertfelvétel október 28-án jelenik meg Blu-rayen és két diszkes DVD-n. Íme, a The Passenger című nóta, alatta a számlista:

“Lust For Life”
“Sister Midnight”
“American Valhalla”
“Sixteen”
“In The Lobby”
“Some Weird Sin”
“Funtime”
“Tonight”
“Sunday”
“German Days”
“Mass Production”
“Nightclubbin”
“Gardenia”
“The Passenger”
“China Girl”
“Break Into Your Heart”
“Fall In Love With Me”
“Repo Man”
“Baby”
“Chocolate Drops”
“Paraguay”
“Success”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5311709643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása