Fülesbagoly

Galéria: borult képeket fest Kurt Cobain lánya

2016. szeptember 09. - matesas

Kurt Cobain és Courtney Love gyermeke, a 24 éves Frances Bean örökölte szülei művészi hajlamait, a nem túl könnyű gyermekkor után a lány elborult képeken jeleníti meg vízióit. 

francesbeancobain.jpg

Egy pszichiáternek valószínűleg érdekes dolgokról árulkodhatnak Frances Bean Cobain festményei. A csinos fruska tinédzser korában még a modellkedéssel kacérkodott, aztán előbújt belőle apja és anyja lázadó énje, és a kifutók világa helyett inkább a vásznat választotta. Frances Bean lelkében valószínűleg kitörölhetetlen nyomott hagyott zűrös gyermekkora. Apjáról aligha lehetnek konkrét emlékei, hiszen Francis Bean még csak kétéves volt, amikor a rockikon fejbe lőtte magát. Anyja, Courtney Love folyamatosan drogbotrányai miatt szerepel az újságokban. Frances Bean most túl van egy zűrös kapcsolaton, minden adott hát ahhoz, hogy a tehetséges művész képei meglehetősen sötétre sikeredjenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5511690303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.09.09. 18:43:12

Ő is drogozik? Nem lepne meg.

Six 2016.09.09. 20:26:16

sztem a dns-sel kapta a drogot

2016.09.10. 01:10:53

@Slepy: Courtney Love már olyan szinten bulvár celeb lett, hogy semmi ahhoz, ami Cobain mellett volt.
Alány meg annyira fájdalmasan próbálkozik valamilyen lenni, hogy az inkább csak feltűnési viszketegségnek tűnik. Jó, az anyja, aki máig abból él, hogy egykor Cobain dugta, sokkal rosszabb.

A képek jól hozzák egy magát extra különlegesnek és elvontnak gondoló tinédzser lelki világát. Ő sose fog felnőni. Én is ilyeneket rajzoltam, festettem 16-18 évesen.

firg_firg 2016.09.10. 09:09:26

Csak o mar 24, nem tini.
süti beállítások módosítása