Fülesbagoly

A pénzen vitáznak a Guns ’N Roses alapítói

2016. szeptember 09. - matesas

Az újraalakult Guns ’N Roses-ban pillanatnyilag három alapítótag játszik, és úgy tűnik, hogy ez nem igen lesz másképp. Izzy Stradlin ritmusgitáros kimaradt a buliból, a zenész szerint ennek egészen egyszerű az oka. Naná, hogy a pénz.

axl-izzy.jpg

Axl Rose énekes és Duff McKagan basszusgitáros nemrég a brazil Globo Tv-nek adott interjút, és a riporter természetesen szóba hozta Izzy Stradlin esetleges visszatérését is. Axl a felvetésre meglehetősen homályos választ adott.

– Ez olyan valami, amit nem tudok igazán hova tenni. Igazán nem tudom, mit mondhatnék Izzy-ről. Ez olyan, mint amikor valakivel elindítasz egy beszélgetést, és ő az egyik pillanatban ezt mondja, a másikban meg az ellenkezőjét. Én tényleg nem akarok Izzy-re lövöldözni, ez az ő dolga, akármi is az - szól a porhintés, amelyre most megjött a gitáros tömör, de annál sokatmondóbb válasza is.

– Lószar! Ők nem akarnak osztozni, ilyen egyszerű ez. Megyek tovább egyedül - írta közösségi oldalára.

Nagy kár, Izzy-t szokás a klasszikus Guns agytrösztjeként emlegetni, s most már eléggé valószínű, hogy ha lesz is új lemez, annak elkészítésében ő már nem fog szerepelni.

Az interjú, amely Izzy-nél kiverte a biztosítékot:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9111689923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása