Fülesbagoly

Így szól az Alma együttes death metal verzióban

2016. szeptember 05. - matesas

Az Alma együttesre mindig is jellemző volt a humor, a srácok ezúttal is igazolják, milyen jó arcok, a Facebook-oldalukon elhelyeztek egy videót, amely a legnagyobb slágerük a Ma van a szülinapom! death metal verziója.

alma.jpg

Akár csak az Alma, a Fülesbagoly is a gyerekek barátja, így most minden szülőt arra kérünk, hogy csak akkor hallgassák ezt a változatot, amikor a kisded már az oviban van. Mi tagadás: nekünk mindkét változat bejön, mindenesetre kíváncsian várjuk, Almáék vajon előadják-e valaha is a durvított átdolgozást. További szavak helyett mutatjuk a death metal slágert, amely ugyan már két éve elérhető a legnagyobb videómegosztón, de még csak alig több, mint kétszázan látták.

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4711678353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása