Fülesbagoly

Hamarosan kész az új Linkin Park lemez

2016. szeptember 04. - matesas

A Linkin Park gőzerővel dolgozik hetedik nagylemezén, a fiúk az utolsó simításokat végzik az anyagon. Chester Bennington énekes nagyon bizakodó, egyben a rajongók érdeklődését is alaposan felkorbácsolta, amikor „szuper izgalmasnak” titulálta az albumot.

linkinpark-2.jpg

A Linkin Park megbízható zenekarnak tűnik, az elmúlt évtizedben kétévente szállítja az új anyagokat, és most már hamarosan elkészül legfrissebb lemezük is. Chester Bennington már korábban is áradozott az albumról, most sem fukarkodott a jelzőkkel.

– Az elmúlt hónapokban nagyon keményen dolgoztam bizonyos énektémákon. Egy igazán klassz anyagot sikerült összeállítanunk. A dalok fantasztikusak. Nagyon büszke vagyok rá, amit eddig a stúdióban elértünk. Van egy csomó jó anyagunk, remélem a rajongóinkat is legalább annyira inspirálja majd, mint minket. Már nagyon várom, hogy a srácok hallják a lemezt, amely egyszerűen szuper, szuper izgalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8711676435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása