Fülesbagoly

Alice Cooper megható búcsúja Gene Wildertől

2016. augusztus 31. - matesas

Gene Wilder halála nem csak a pályatársakat rázta meg, a shock rock királyát, Alice Coopert is mélyen érintette a gyászhír. A zenész egy megható üzenettel búcsúzott Wildertől, akit egy forgatáson ismert meg.

alicecooper-genewilder.jpg

Gene Wilder hétfőn, 83 éves korában hunyt el Alzheimer-kórban, felsorolni is képtelenség, mennyi nagyszerű szerep köthető életművéhez. Wilder a filmvásznon emlékezetes párost alkotott többek között Mel Brooksszal vagy Richard Prayorral, de azt talán kevesen tudják, hogy az 1995-ös Something Wilder című szitkomban (szituációs komédiában) a shock rock királya, Alice Cooper is a partnere volt. Nos, a zenész lelkében mély nyomokat hagyott a Wilderrel töltött idő, Cooper most egy érzelmes levélben búcsúzott a legendás komikustól.

„A Gene Wilderrel való munka az egész pályafutásom egyik legértékesebb emléke. Vele komédiázni olyan volt, mintha a Beatles-szel jammelnél. Gene Wilder pótolhatatlan, mindig is Amerika kincse marad.”

Something Wilder:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2411666676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása