Fülesbagoly

Két számból állt a Megadeth-koncert

2016. augusztus 29. - matesas

Ezen a nyáron nincs nagy formában a Megadeth. A dunaújvárosi Rockmaratonon ugyebár a teljes koncert elmaradt, és most nem jártak sokkal jobban a San Salvador-i rajongók sem, ezúttal az időjárás miatt csupán két dalra futotta Dave Mustaine-éktől.

megadeth.jpg

Hatalmas vihar csapott le San Salvadorra pénteken este, pont akkor, amikor a Megadeth lépett színpadra. A "Hangar 18" és a "The Threat Is Real" után az együttes levonult a színpadról, Dave Mustaine frontember a Twitteren kért elnézést a csalódott rajongóktól. Meglehet, hogy ezúttal valóban biztonságosabb volt megszakítani a fellépést, mindenesetre a Megadeth mostanság nem kényezteti el a közönséget. A dunaújvárosi Rockmaratonon fel sem léptek, miután a basszusgitáros, Dave Ellefson nem sokkal a koncert előtt rosszul lépett, s eltörte a lábfejét. Dave Mustaine azt állította, hogy a fesztivál szervezői hibáztak, mert sötét és tömeg volt a backstage-ben, s emiatt ragaszkodott ahhoz, hogy ne lépjenek fel. A szervezők cáfolják, hogy bármi gond lett volna a körülményekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9511659394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása