Fülesbagoly

Régi énekesével koncertezett a Faith No More

2016. augusztus 23. - matesas

Különleges módon ünnepelte első, 1985-ös lemeze újrakevert változatának kiadását a Faith No More, a bandába két koncert erejéig visszatért a debütáló albumot feléneklő Chuck Mosley. Végleges tagcseréről nincs szó, Mike Patton híveinek nem kell aggódniuk.

fnm-mosley.jpg

Jól jellemző a Faith No More-on belül uralkodó családias légkörre a legendás San Francisco-i banda mostani akciója. A debütáló We Care A Lot című lemez újramixelt, demókkal, koncertfelvételekkel kiegészített változatát augusztus 19-én adták ki, s ez alkalomból két koncert erejéig visszavették az 1988-ban kivált énekest, Chuck Mosley-t. A zenekar előbb San Franciscoban, majd Los Angelesben nyomott le egy-egy koncertet, a fellépések Chuck Mosley and Friend’s néven futottak. Majd posztoltak egy olyan fotót, amelyen Mosley és a ’88 óta regnáló Mike Patton összeölelkezve pózol, jelezvén: minden marad a régiben, nincs végleges tagcsere, ez az egész csak a barátságról szól.

Tudni kell: Mosley nehéz éveken van túl, teljes anyagi csődben tengette az elmúlt esztendőket, elkélt a baráti segítség. A Faith No More korábban is támogatta őt, 2010-ben és tavaly is volt közös fellépésük, s úgy tűnik, ezúttal sem hagyták cserben a korábban alkoholproblémák miatt elbocsátott rosszfiút. Mosley a We Care A Lot-on kívül a második, Introduce Yourself című lemezen énekelt, ezután vette át tőle Patton a stafétabotot, az együttes igazából vele ért a csúcsra. Most pedig hallgassunk bele a régi-új FNM San Francisco-i hangversenyébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4611493768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása