Fülesbagoly

Rick Astley rockra váltott

2016. augusztus 14. - matesas

A ’80-as évek popikonja, Rick Astley egészen új oldaláról mutatkozott be. A Never Gonna Give You Up című világsiker előadója ezúttal dobok mögé ül, és közben elénekelte az AC/DC Highway to Hell című örökbecsűjét.

rickastley.jpg

Astley és csapata a híres Troubadour bárban lépett fel Los Angelesben, az énekes a ráadásban nyomta el az AC/DC számot, bebizonyítva, hogy néha napján őt is szétfeszíti a rock and roll rugója. Astley a ’80-as években 40 millió lemezt adott el világszerte és ehhez voltaképpen elegendő volt egyetlen hatalmas slágerrel előrukkolnia, majd 1993-ban visszavonult a nyilvánosságtól. A pop-papi tíz éve újra aktív, azóta saját gondozásban kiadott egy új lemezt, de alapvetően már kerüli a nagy felhajtást, családjának él és néha itt-ott elvállal egy-egy fellépést.

És akkor a Highway to Hell Rick Astley-től:

Az eredeti pedig így szó:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4910409262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása