Fülesbagoly

Betiltották a börtönkoncertet

2016. augusztus 12. - matesas

A kaliforniai Norco Állami Börtön és Rehabilitációs Intézetben akart fellépni a Prophets of Rage, az új szupercsapat koncertjét azonban az utolsó pillanatban betiltotta a fegyintézet vezetősége. Sebaj, Tom Morelloék a börtön előtt csaptak a húrok közé, a szögesdrót nem állhatta útját a muzsikának.

prophets-2.jpg

A Rage Against The Machine/Cypress Hill/Public Enemy tagokból álló Prophets of Rage bevallott célja, hogy hogy „haragra gerjesszék Amerikát”, a fiúk rebellis politikai szövegekkel bombázzák rajongóikat, így talán nem is tűnhet túlzott óvatosságnak, hogy a börtön igazgatósága végül nem engedélyezte a fellépést. Tom Morelloék azonban nem csüggedtek, a börtön előtt adtak koncertet, a zene természetesen behallatszódott a rácsok mögé is.

– Valaki letelefonálhatott Sacramentoból, hogy ezeket a csókákat ne engedjék játszani, mert lázítani fognak - mondta ironikusan Tom Morello gitáros, aki hozzátette: a szögesdrót nem állhatja útját a zenének.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr210358992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása