Fülesbagoly

Terjed az őrület: újabb rocker váltott játékgitárra

2016. augusztus 11. - matesas

Mike Portnoy és Zakk Wylde után most Ron „Bumblefoot” Thal, a Guns ’N Roses korábbi gitárosa szorongat Hello Kitty játékhangszert a kezében, és ahogyan elődei, ő is profi módon szólaltatja meg a babapolcról lekapott rózsaszín csodát.

bumblefoot.jpg

Mike Portnoy, a Dream Theatre dobosa nem bánt kesztyűs kézzel a gyerekjátékkal, ugyanúgy püffölte, mintha eredeti bőrökön landolhatnának a dobverők. Zakk Wylde a tőle megszokott virtuozitással szólózott a Hello Kitty gitárján, és most itt van egy újabb híres rocker, akinek a kezében ugyan eltörpül a hangszer, a zenei összhatás azonban teljesen vállalható.

Bumblefoot többek között Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath és Rage Against The Machine dalokkal szórakozik a gyereksarokban, a majdnem négyperces videóból az is kiderül, hogy a GNR egykori gitárosának az énektudása miatt sem kell szégyenkeznie.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8610261426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása