Fülesbagoly

Öngyilkos merénylőként pózol a Green Day énekese

2016. augusztus 11. - matesas

Ma jelenik meg egy új dal a Green Day készülő nagylemezéről és Billie Joe Armstrong énekes egy igazán sokkoló fotóval kelti fel az érdeklődést a produkció iránt a facebook oldalukon. Billie egy robbanóövet visel a testén - csak nehogy ebből baj legyen.

greenday.jpg

Az új szám a Bang Bang címet viseli, néhány órán belül elérhető lesz, és a BJ Armstrong által posztolt fotó láttán aligha lehet kétséges, hogy erősen politikus hangvételű nótára készülhetünk. A Green Day-től sosem állt távolt a politikai nézetek dalba öntése, az új lemezen is minden bizonnyal teret kap a politika. Az új album címe még nem ismert, a rajongók már kiéhezve várják, hiszen a Green Day utoljára négy éve jelentkezett nagylemezzel. Az új nóta megjelenésééig pedig egy kis múltidéző:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8910251566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása