Fülesbagoly

Boldog szülinapot Bruce Dickinson!

2016. augusztus 08. - matesas

Vasárnap ünnepelte 58. születésnapját Bruce Dickinson, az Iron Maiden legendás frontembere, aki egyben a heavy metal történetének egyik legkiválóbb énekese. A Loudwire magazin összegyűjtötte Dickinson tíz legemlékezetesebb színpadi pillanatát.

bruce-dickinson.jpg

Versenyszerűen vívott, repülőgépet vezet és nem mellesleg milliók rajonganak érte orkán erejű hangjáért. A bányászcsalád sarjaként született Bruce Dickinson ikonikus alakja a rocktörténelemnek, az Iron Maiden-ben és szólókarrierjében egyaránt maradandót alkotott. A Maiden-nel 1981-es csatlakozása óta 12 stúdiólemezt készített, a 90-es években aztán hat esztendőre különváltak útjaik, ám visszatérő, Brave New World című lemezük ismét az égbe röpítette mind Dickinson, mind a maiden népszerűségét. Év elején aggasztó hírek jelentek meg Dickinsonról, tumort találtak a szervezetében, de úgy tűnik, sikerült megbirkóznia a betegséggel, most már újra turnézik az Iron Maidennel, Magyarországon is jártak a soproni Volt fesztiválon. És akkor íme, a szülinapos videó, isten éltesse Mr. Dickinson!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr669740402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása