Fülesbagoly

Szívmelengető videó: végigénekelte a kislány a metal-koncertet

2016. július 21. - matesas

Nem minden az, aminek látszik. A Five Finger Death Punch egy kőkemény zenét nyomó amerikai metalbanda, ám mint kiderült, a tagok zord külseje mögött érző szív dobog. A videóban szereplő pöttöm kislány éneke láthatóan még őket is meghatotta.

fivefinger.jpg

Mi leszel, ha nagy leszel? Énekesnő! Nem kételkedünk benne, hogy a Chylynne nevű kicsi lány valami ilyesmit forgat a fejében, legalábbis az alábbi videó láttán aligha maradhatnak kétségeink. A Five Finger Death Punch a hétvégén Chicago Open Air színpadán zúzott, a koncertet az első sorból tombolta végig a szüleivel a ránézésre 6-8 évesnek tűnő Chylynne. A frontember, Ivan Moody kiszúrta és a színpadra szólította az ifjú rajongót. Chylynne pedig a megilletődöttség legapróbb jele nélkül pattant a deszkákra és a 30 ezer néző előtt ugrálva, extázisban adta elő a bandával a The Bleeding című számot. Felesleges minden további szó, a képek magukért beszélnek.

A kislány 1.56-tól szerepel a videóban:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr138905332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása