Fülesbagoly

What the Party Music? Kerekes Band!

2016. július 17. - NagySzabolcs

A Kerekes Band egy üzembiztos csapat. Ha ismered őket, tudod, mire számíthatsz a koncertjükön: hatalmas muzsikálásra, felszabaduló energiákra, jókedvre. A kobucis koncertjük azért is volt extra, mert végigjátszották a 10 éves Pimasz lemezüket. Nyilván kötelező volt a jelenlét.

8951.jpg

Fotó: Kobuci Kert (a kép egy korábbi koncerten készült)

Ránézésre 6-700 rajongó gyűlhetett össze péntek este a Kobuci Kertben, ráadásul úgy tudott összejönni a szép nézőszám, hogy egész nap szürkület borította Budapestet, szóval biztosan visszatartott jó pár embert az eső lógó lába. A koncert az előre meghirdetett koncepció szerint zajlott, azaz - ha nem is sorrendben, de - elnyomták a Pimasz dalait. Utolsónak maradt a korong legnagyobb slágere, a Csángó Boogie. Innentől pedig jöttek a legnagyobb slágerek, köztük a Mr. Hungary, az Ethno Funk és a What the Folk? 
Az öt zenészt öröm volt látni a színpadon, Fehér Zsombor furulyán maga a virtuozitás, ráadásul  - mint mindig - oktávert és effekteket is használt, az meg külön rockandroll, ahogy hajlongott, mozgott zenélés közben. Kónya Csaba megbízhatóan hozta a bassz alapot, Námor Csaba kobozos és Csarnó Ákos brácsás játéka is nagyon tetszett, de mindent és mindenkit beleszámítva az én szememben Fehér Viktor dobos a topmuzsikus a Kerekes Band-ben. Hihetetlen energiával, lendülettel játszik, teljes extázisban, mellette nagyon precízen és ízesen is, van benne egy elegáns lazaság, röviden ő maga a rockandroll.
A Kerekes Band egy zseniális koncertzenekar, amely felpörgette és jól megtáncoltatta a közönségét. Nem a Wellhello, nem a Halott Pénz, hanem ez az igazi partyZene.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1008897028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása