Fülesbagoly

67 millió dollárt kaszált az AC/DC

2016. július 15. - matesas

A Forbes magazin a közelmúltban tette közzé azt a százas listát, amelyen a 2016-ban legtöbbet kereső előadóművészeket rangsorolja. A rock műfajból az AC/DC vezeti a gazdagodók listáját a maga szerény, 67,5 millió dolláros bevételével.

acdc_1.jpg

A 2016 Celebrity 100 elnevezésű lista egy évnyi bevétel alapján rangsorolta az előadóművészeket, a lista élén Taylor Swift található 170 millió dolláros bevétellel. A rock műfajból az AC/DC áll a legelőkelőbb helyen, Angus Young és csapata a tizenhetedik helyet foglalta el 67,5 millió dollárral. A Rolling Stones kevésbé aktív, mint az Axl Rose-zal turnézó ausztrál rockbanda, ám Mick Jagger-ék így is bezsebelhettek 66,5 milliót, és ezzel a huszonkettedik helyen tanyáznak. A U2 a harmincadik, az ő 55 millió dollárjuk sem aprópénz. A Muse a 49 milliójával a negyvennegyedik, a Foo Fighters 48,5 millió dollárral a negyvenötödik a listán. Mérget vehetünk rá, hogy a jövő évi listán igen előkelő helyet fog elfoglalni az újraalakult Guns ’N Roses, a banda gigakoncerteket ad, és igencsak megkérik az árát a talpalávalónak.

Most az AC/DC a nyerő. Jövőre a Guns ’N Roses arat?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr428889692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása