Fülesbagoly

Brutális vérfürdőt rendezett Indián

2016. július 14. - matesas

Galler András „Indián” videóklip-rendező az elmúlt 20 évben szinte minden jelentős hazai zenésszel forgatott, most azonban egy tőle szokatlan alkotáshoz adta tehetségét. A Slipknot egykori dobosa, Joey Jordison csapatának, a Sinsaenumnak készített horrorisztikus klipet.

indian.jpg

Ha itt egy hektónyi művér nem folyt el, akkor egy sem. A napokban jelent meg a Sinsaenum „Splendor and Agony” című videóklipje, amelynek rendezője Indián, producere pedig Ferenczy Csaba az Independent Filmtől. A cég eddig főként könnyűzenei előadók klipjeit készítette, többek között Tóth Gabi, Majka, Ruzsa Magdi dalaihoz fogalmaztak vizuális világot.

sinsaenum.jpg

Nos, a májusban bejelentett új death metal szupercsapat, a Sinsaenum kicsit más tészta. A bandát igazi „fenevadak” alkotják, Joey Jordison (ex-Slipknot) dobol, a zenekar egyik énekese Csihar Attila (Tormentor, Mayhem, Sunn O)))), a másik pedig Sean Zatorsky (Daath, Chimaira), gitáron a Dragonforce basszer Frederic Leclercq játszik, a bőgős pedig Heimoth a francia  blacker Seth-ből.

A Splendor and Agony című számhoz készült klipet nyugodtan nevezhetjük egy 4 perces horrorfilmnek. Indiánék természetesen profi munkát végeztek, ez egy minden elemében autentikus death metal klip, gyerekek, kismamák és széplelkű nagymamák részére semmiképp sem ajánlott. A zene pedig pont olyan, amilyen egy ilyen szupercsapattól elvárható, a banda remek kritikákat kap, és a műfaj rajongói reménykedve várhatják Csiharék július 29-én megjelenő debütáló, Echoes Of The Tortured című albumát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr828889240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása