Fülesbagoly

Steven Adler dobolt a Guns-koncerten

2016. július 07. - matesas

Megtörtént, amire oly sok rajongó vágyott, a Guns ’N Roses szerdai koncertjén két szám erejéig az eredeti felállás legendás dobosa, Steven Adler püfölte a bőröket. A drogfüggősége miatt kirúgott Adler utoljára 1990-ben dobolt a Rózsáknak.

steven-adler.jpg

Axl Rose hatalmas üdvrivalgás közepette szólította egykori zenésztársát, a mindig jókedvű Steven Adlert. A szokásos felkonf, mintha el sem telt volna az a 26 év: „On the drums - ladies and gentlemens - Mr. Steven Adler”. A cincinnati stadion közönsége sikongatott, tombolt, ez az a pillanat, amelyre vártak, ennél már csak az lehetne felemelőbb, ha az utolsó eddig kimaradó alapítótag, Izzy Stradlin is a színpadra állna. Adler két számot dobolt végig, a koncert közepén eljátszott Out Ta Get Me és a My Michelle erejéig élvezte az együtt zenélés örömét. A GNR Not In This Lifetime elnevezésű turnéja augusztusban folytatódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr898872006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása