Fülesbagoly

Közös dallal lázadnak a Guns ’N Roses kimaradói

2016. július 01. - matesas

Izzy Stradlin ritmusgitáros és Matt Sorum dobos az újraalakult Guns ’N Roses nagy kimaradói, de úgy tűnik, a srácok csöppet sem búslakodnak, hogy a főnök, Axl Rose nem tart igényt szolgáltatásaikra. Kreativitásukat egy közös dalban élik ki.

matt-izzy.jpg

 A régi tagok közül Axl Rose, Slash és Duff McKagan maradt a fedélzeten, a Guns agyának tartott Izzy Stradlin már korábban tisztázta, hogy ő nem csatlakozik az anyazenekarhoz. Alighanem ez Izzy saját döntése volt, Matt Sorum esetében viszont valószínűleg a gunnerek határoztak a dobos kihagyásáról. Sebaj, Izzy és Matt szomorkodás helyett egy közös dallal szentelte meg a dacszövetséget, az F.P. Money című számot Izzy énekli, Matt természetesen dobol, billentyűsként Damon Fox, bőgősként Tony Babylon, szólógitárral pedig Rick Richards működik közre.

– Matt Sorummal valamikor év elején futottunk össze, és egyetértettünk abban, mókás lenne összedobni egy új dalt - magyarázta Izzy.

Sorum a Facebook-oldalán emlékezett meg a projekt létrehozásáról.

– Nagyszerű volt újra felvenni a kapcsolatot és rock and rollt játszani ezzel a fantasztikus gitárossal, énekessel, szövegíróval. Ez zene a zene kedvéért - áradozott a dobos.

Elképzelhető, hogy a dal Izzy készülő lemezén jelenik majd meg. A szólókarrierjét építgető ikon utoljára 2010-ben adott ki saját stúdióalbumot. Izzy és Matt közös szerzeményéből egyelőre egy félperces részlet hallgatható meg, íme.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr758858530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása