Fülesbagoly

Aerosmith: Joe Perry-t megviselné a szakítás

2016. július 01. - matesas

Aligha lesz már épkézláb zenekar az Aerosmith-ből, és ezt talán Joe Perry is érzi, a gitáros mégis köti az ebet a karóhoz, nem akar foglalkozni búcsúturnéval és azt állítja: Steven Tyler énekes bizony soha nem ült le vele, hogy a visszavonulásról tárgyaljanak.

joeperry.jpg

Steven Tyler és Joe Perry már régóta nincs egy hullámhosszon. És most nagyon úgy tűnik, hogy még az Aerosmith ravatalánál sem tudnak békés gyászolóként ülni egymás mellett, a frontember és a gitáros teljesen másképp látja a zenekar helyzetét.

A múlt héten Steven Tyler azt mondta, hogy a banda 2017-ben búcsúturnéra indul, egyszerűen azért, mert itt az ideje a búcsúzásnak. A moderátor rákérdezett, hogy vajon a zenekar gitárosa tud-e már a hírről, mire Steven Tyler azt felelte, hogy igen.

Nos, mint várható volt, hamarosan megszólalt Joe Perry is. Naná, hogy neki fogalma sincs róla, hogy Tyler miről beszélt.

– Mindig lélegzetvisszafojtva figyelem, amikor Steven interjút ad - jegyezte meg nem kevés élccel Perry, majd kijelentette: vele senki sem ült le tárgyalni a befejezésről.

– Ki tudja, mi van megírva a csillagokban? Lehet, hogy ez lesz az utolsó turné, de nagyon nehéz számomra ezt elképzelni. Sajnálom...

Pedig lehet, hogy jobb, ha Perry mihamarabb megbarátkozik a szakítás gondolatával, ugyanis Steven Tyler már gőzerővel építi szólókarrierjét. Két hét múlva került a boltokba saját albuma, amelyről a We’re All Somebody From Somewhere című számot már előadta élőben, mi pedig meg is mutatjuk íziben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr788860186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása