Fülesbagoly

Így szól a Slayer Ice-T előadásában

2016. június 30. - matesas

Hivatalos, hogy jövőre jön az új Body Count album, Ice-T és bandája a nem éppen túl kedvesen hangzó Bloodlust címet adta a lemeznek. De vajon ki várhatná el a Body Cont-tól, hogy kedves legyen? Nem ez a dolguk, és ezt ezúttal is világosan kifejezésre juttatták.

body-count.jpg

Vérszomj - egyszerű, egyszavas cím, amely minden bizonnyal egy kőkemény lemezt jelöl, a zenekar a Blabbermouth-nak hivatalosan is megerősítette, hogy a Bloodlust jövőre kerül a boltokba a Century Media Records gondozásában. Ice-T pedig ráerősítésképp a Twitteren posztolt egy videót, amelynek tanulsága szerint a banda már stúdiózik, és igen jól érzik magukat együtt. Azt már tudni lehet, hogy a Bloodlust-on helyet kap egy Slayer-feldolgozás is, a Raining Blood, amelyet a fiúk el is játszottak stúdiókamerájuk előtt. A dal igen ütős Body Count verzióban is, itt meghallgatható, mehet a bólogatás... 

Az eredeti verzió pedig itt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr718856580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása